Afbeelding
Foto: PR

Bezoekdag bij vogelsasiel en dierenambulance

Natuur en Milieu

NAARDEN - Altijd al meer willen weten over de werkzaamheden bij de dierenambulance of het vogelhospitaal? Plan dan een afspraak in tijdens de Werkbezoekdag op woensdag 25 november aanstaande.

De Dierenambulance Gooi en Vechtstreek zet haar deuren open voor een kijkje in de meldkamer, maar ook in een ambulance zelf. Ga in gesprek met de werknemers en kom er achter hoe afwisselend deze werkzaamheden zijn. “We werken in blokken van een uur en er is plek voor maximaal twee personen per uur”, laat een woordvoerder weten.
Bij het vogelhospitaal in Naarden zijn er mogelijkheden te over. Zo zijn er werkzaamheden direct met de vogels, maar je kunt ook aan de slag als receptioniste. Dan ontvang je de bezoekers, beantwoord je de telefoon en doe je wat administratieve taken. Ook hier werken we vanwege de corona uitsluitend op inschrijving om veiligheid te kunnen garanderen.
Nieuwsgierig geworden, meer informatie of wil je je graag inschrijven? Neem dan contact op met Pietje Vlot van Versa Vrijwilligerscentrale, telefoon 035-6938525 of stuur een mail naar info@vcgooisemeren.nl.

Uit de krant