'Het wordt een culinaire trip door ‘t Gooi'

Gooise snackbarhouder schiet collega’s te hulp met kookboek

11 nov 2020, 13:00 · leestijd 1 minuut Coronavirus
Martin Houwen nam het initiatief voor het culinaire glossy.
Martin Houwen nam het initiatief voor het culinaire glossy. Foto's: Lisa Linse/ Jan van Dasler

De horeca-ondernemers hebben het zwaar, ook tijdens deze tweede lockdown. Om hen een steuntje in de rug te geven, pakte ondernemer Martin Houwen van ‘t Gooisch Friethuys in Hilversum zijn oude beroep van sales- en bladmanager op.

Met als gevolg dat hij op 1 december ‘t Gooisch Horeca Kookboek introduceert. Een glossy waarin 46 chef-koks van restaurants uit de gehele regio Gooi en Vechtstreek hun favoriete recept delen. “Het wordt een culinaire trip door ‘t Go..

Laatste nieuws

Afbeelding

Vliegerfestival en Ridderweekend bij Rijksmuseum Muiderslot

1 uur geleden
Afbeelding

Monumentale motetten: vocale parels van Bach en Zelenka in Grote Kerk

2 uur geleden
Keizer Otto viert Koninginnedag met demonstraties in Naarden-Vesting.

Gerda Hafkamp van Oranjecomité reageert

G&TV Keizer Otto viert dit jaar - na ruim honderd jaar - geen Koningsdag in Naarden-Vesting

4 uur geleden
Afbeelding

'Stap verder in het versterken van de cultuurhistorische waarden van vestingstad Muiden'

5 uur geleden
De oude postkantoor is na de vernielingen dichtgetimmerd.

'Animals'

Jongeren slopen oude postkantoor compleet; 'Hoe boos moet je zijn op jezelf en op de wereld?'

22 uur geleden