Afbeelding
Foto: © Bob Awick

Definitief geen Bussum op IJs in 2020

Coronavirus

BUSSUM - Het team en bestuur van Bussum op IJs laat met pijn in hart weten dat Bussum op IJs dit jaar niet gaat plaatsvinden. “Dit vinden we erg jammer.”

Alle opties zijn bekeken of het organiseren van een ijsbaan in afgeslankte vorm toch had gekund. “We zagen tot begin deze week nog steeds mogelijkheden. Daarmee hebben we veel geduld gevraagd van de gemeente Gooise Meren, onze gewaardeerde sponsors, trouwe leveranciers en vrijwilligers. Maar met de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus is het niet verantwoord het evenement door te laten gaan. De veiligheid en gezondheid van iedereen staan immers voorop.”

Hein Langendijk, Pieter Langereis, Carin Meeter, Ellen Hazenberg, Fransien Jongmans, Kyra Andriese, Maarten Post, Barbro van der Ham, Tanja van Eck en Linda Metselaar, die samen het stichtingsbestuur en team van Bussum op IJs vormen, zeggen tot slot: “We zijn nu meer dan ooit gemotiveerd om er volgend jaar een spectaculaire 13de editie van te maken. Bedankt voor alle begrip en jullie steun. Blijf gezond en we zien jullie graag weer in 2021 bij Bussum op IJs.”


Uit de krant