De eerste editie van het nieuwe magazine Extra BussumsNieuws is uit!
De eerste editie van het nieuwe magazine Extra BussumsNieuws is uit! Foto: Jasmijn Verhulst

Eerste Extra-magazine BussumsNieuws bij leden bezorgd

Algemeen

BUSSUM - De eerste editie van ons nieuwe magazine Extra BussumsNieuws is bij onze leden door de bus gevallen. En wat zijn wij trots op deze eerste editie. 

Denkt u nu: ‘Wat jammer dat ik hem gemist heb?’ Niet getreurd! Voor niet-leden is het magazine los verkrijgbaar bij Boekhandel Los (Bussum), Bruna Liebe (Bussum), Buurtsuper De Muidernier (Muiden), De Bloementafel van Muiden en Ruijsdael Op ‘t Hoekje in Naarden Vesting. Een verkooppunt in Muiderberg wordt daar spoedig aan toegevoegd.

Natuurlijk kunt u, nadat u het magazine van voor naar achter heeft gelezen, alsnog besluiten lid te worden van Extra BussumsNieuws. De volgende uitgave valt dan gratis volgende maand bij u op de deurmat. Tot die tijd krijgt u elke dag het laatste nieuws en exclusieve verhalen in uw mailbox. Ook kunt u alle artikelen van het WeesperNieuws en Gooi en Eembode (Hilversum) lezen met hetzelfde lidmaatschap. 

U bent al lid vanaf 1,14 per week (bij een jaarlidmaatschap). Meer informatie op onze website

Niet ontvangen

Bent u al lid en heeft u het blad niet ontvangen? Controleer dan of u in uw account van Extra BussumsNieuws uw huisadres goed heeft ingevuld. Als dit ontbreekt weet de bezorger niet waar hij uw magazine moet afleveren. Neem vervolgens contact op met ons, zodat u alsnog het eerste magazine kunt ontvangen.

Uit de krant