Afbeelding
Foto: Elisa Smook

Speelpark Oud Valkeveen langer open

Coronavirus

NAARDEN - Speelpark Oud Valkeveen is de komende weekenden extra open, zodat kinderen langer kunnen buitenspelen.

Hoewel het Speelpark in Naarden normaal gesproken haar laatste weekend erop heeft zitten en vanaf nu tot maart volgend jaar gesloten zou zijn, blijven zij toch nog enkele weekenden extra geopend. Het motto van het Speelpark ‘gewoon lekker spelen’ staat centraal in de beslissing. “Wij willen kinderen in deze bijzondere tijden zo lang mogelijk een plek bieden om buiten te kunnen spelen, waar veel andere leuke mogelijkheden wegvallen. Wij hebben hiervoor alle ruimte om dit coronaproof aan te bieden”, aldus parkmanager Koen Kreuze. 

Spelregels

Er hangt wel een aantal spelregels aan de extra openstelling. Zo kun je alleen online tickets bestellen, zijn er enkele attracties in verband met onderhoud gesloten en zal het park bij slecht weer toch niet open gaan. Hier staat tegenover dat de entreeprijs zakt tot onder een tientje. In plaats van 13,50 euro, betalen bezoekers nu 9,95 euro. Er is géén kassaverkoop.

Het park is op zaterdag te bezoeken tussen 12.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. Abonnementhouders van het park hebben geluk, want hun abonnement wordt de komende weken kosteloos verlengd. Wel dienen zij hun bezoek vooraf te reserveren via info@oudvalkeveen.nl. Info: www.oudvalkeveen.nl 

Uit de krant