Adri de Bruijn (uitgever) en Jolanda de Rijk (directeur) van uitgeverij Enter Media.
Adri de Bruijn (uitgever) en Jolanda de Rijk (directeur) van uitgeverij Enter Media. Foto: Brian Elings

Meer exclusief nieuws voor onze lezers in Gooise Meren

Algemeen

BUSSUM - Deze krant is al vele jaren een graag geziene gast in de brievenbus van inwoners in Gooise Meren. Met nieuwtjes uit de wijk en portretten over mensen uit je eigen dorp of stad. Onze redactie blijft in die behoefte voorzien en gaat vanaf vandaag extra verhalen en verdieping leveren. Dat noemen we ook zo: Extra.

Deze gratis huis-aan-huiskrant blijft bestaan en ook online blijft een gedeelte van de artikelen gratis beschikbaar. De drie titels BussumsNieuws, NaarderNieuws en MuiderNieuws blijven in stand en zullen per editie het belangrijkste nieuws voor de verschillende kernen in de gemeente uitlichten. Daarnaast komt Extra, dat nog meer exclusief nieuws brengt.

Verdieping

Extra biedt meer inhoud, meer verdieping en meer exclusief nieuws. “In onze kranten lees je verhalen die je nergens anders leest”, zegt Adri de Bruijn van uitgeverij Enter Media. “Extra geeft onze redacteuren de mogelijkheid meer verdieping in verhalen te brengen, waardoor ze exclusief en volledig nieuws kunnen brengen aan onze lezers.” Met een lidmaatschap krijgen lezers voor een betaalbare prijs toegang tot alle online-artikelen, met als kers op de taart een maandelijks magazine vol extra achtergrondartikelen en mooie portretten, aangevuld met prachtige foto’s van onze fotografen.

Lees alles in Gooi en Vechtstreek

Enter Media heeft naast deze krant in heel Gooi en Vechtstreek lokale kranten, zoals het WeesperNieuws en de Gooi en Eembode in Hilversum. In beide gebieden is Extra al zeer succesvol gelanceerd. De Bruijn: “In Weesp zijn we ruim een jaar geleden begonnen met Extra en dat is een groot succes gebleken. Lezers kunnen soms niet wachten tot het volgende magazine uitkomt. We hebben inmiddels een enorme toestroom van leden die graag onze Extra-artikelen lezen om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.”
Het mooie van Extra in Gooise Meren is dat een lidmaatschap niet alleen toegang geeft tot exclusief nieuws in eigen gemeente, maar ook uit Weesp en Hilversum. “Leden van Extra krijgen online toegang tot alle artikelen, ook de Extra-artikelen van het WeesperNieuws en de Gooi en Eembode. Dat is waarom Extra zo veel meer biedt.”

Meer dan waard

“Het is duidelijk dat we iets van de lezer vragen, namelijk begrip voor het feit dat nieuws nooit gratis kan zijn”, aldus directeur Jolanda de Rijk. “Ook lokaal nieuws niet. Veel lezers zullen dat meteen begrijpen, andere hebben misschien wat tijd nodig. Onze redactie zal laten zien dat er genoeg (extra) mooie, boeiende en belangrijke nieuws- en achtergrondartikelen gemaakt kunnen worden die een lidmaatschap meer dan waard maken.” Een lidmaatschap op Extra kost € 5,95 per maand. Hiermee krijgt u toegang tot al het Extra-nieuws in de regio, een maandelijks magazine en dagelijks een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Kijk voor meer informatie op onze nieuwswebsite.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Alice (34) verruilt geboortestad Amsterdam voor Naarden: hoe is dat? Aarden in Naarden: Vrienden hoeven het niet te zeggen, toch? En het ov slaapt hier. Algemeen 11 aug, 15:00
Afbeelding
Bouw circulaire brandweerkazerne in Muiden gestart Buurt / wijk 11 aug, 11:00
Logo
Afbeelding
Dana Albers (25) vond het niet altijd makkelijk om de beste te zijn ‘Uit de put weer omhoog, in sommige gevallen red je zelfs levens’ Sport 11 aug, 09:00
Afbeelding
Overvaller Kruidvat in centrum Hilversum was geschminkt Politie 10 aug, 17:00
Logo
Afbeelding
'Vreselijk, ik was er zelf ook kapot van' Voorwaardelijke taakstaf voor baasje agressieve hond na incident Erfgooiersstraat Politie 10 aug, 15:00
Afbeelding
Hitteprotocol GAD vanaf donderdag 11 augustus van kracht Algemeen 10 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
In Noord-Holland verdronken vorig jaar 14 mensen Deskundigen: ‘Let op elkaar om kans op verdrinking te verkleinen’ Algemeen 10 aug, 09:00
Afbeelding
Wiebe de Haan overleden na lang ziektebed Algemeen 10 aug, 08:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief