Lisa Staal is trots op haar vierde boek 'De mannen van Staal'.
Lisa Staal is trots op haar vierde boek 'De mannen van Staal'. Foto: © Bob Awick

Bijzondere boekpresentatie in atelier van kunstenares Judith Wiersema in Naarden

Cultureel

NAARDEN - ‘De mannen van Staal’, het vierde boek van Lisa Staal (52) uit Laren en dat gaat over dating, seks, liefde, relaties, bemind worden en afwijzing, is maandag gepresenteerd in het atelier van kunstenares Judith Wiersema in Naarden. Cabaretier Martijn Koning nam het eerste exemplaar in ontvangst.

“Ik sleur de lezer mee in mijn zoektocht naar liefde, geluk en het vinden van mijn droomman”

Staal heeft de tekst schaamteloos geschreven. “En dit is wellicht mijn grootste kracht”, zegt de Larense. “Doordat ik de lezer in mijn ziel laat kijken, zal ik hun ziel ook aanraken. De ontmoetingen met de mannen speelden zich voor een groot deel af in ‘t Bonte Paard, Moeke Spijkstra, Wexxs en de plaatsen Laren, Blaricum, Naarden en Hilversum. De namen zijn voor een groot deel aangepast. 

“Het boek is autobiografisch. Ik sleur de lezer mee in mijn zoektocht naar liefde, geluk en het vinden van mijn droomman, want eens zal Staal voor het altaar staan! Het staat voor spetterende, erotische scènes, maar de liefde spat er ook vanaf. Het  heeft in ieder geval een belangrijke liefdevolle boodschap voor velen.”


Lisa Staal met fotograaf Govert de Roos. Hij nam het eerst boek in ontvangst.
© Bob Awick

Uit de krant