Beeldbellen wordt tegenwoordig, mede door het coronavirus, gebruikt als alternatief voor afspraken met artsen of instellingen.
Beeldbellen wordt tegenwoordig, mede door het coronavirus, gebruikt als alternatief voor afspraken met artsen of instellingen. Bibliotheek Gooi en Meer

Uitleg over beeldbellen bij Bibliotheek Gooi en Meer Naarden

Algemeen

NAARDEN - Een gesprek met een huisarts of een instelling kan tegenwoordig ook via beeldbellen. Die mogelijkheid willen vrijwilligers van SeniorWeb laten zien tijdens een themaochtend over beeldbellen op dinsdag 15 september van 10:00 tot 12:00 uur in Bibliotheek Gooi en meer, vestiging Naarden.

De vrijwilligers zullen laten zien welke programma’s er beschikbaar zijn om te beeldbellen en hoe je dit moet gebruiken. 

In verband met het coronavirus en de anderhalve meter afstand is er een maximum aantal bezoekers dat bij de themaochtend aanwezig kan zijn. Vooraf aanmelden is daarom verplicht en kan via de website www.bibliotheekgooienmeer.nl, aan de balie van de Bibliotheek vestiging Naarden of telefonisch via 085-2085418.

Uit de krant