De kinderen waren zo blij om weer te mogen dansen, spelen buiten en zwemmen in zwembad de Lunet.
De kinderen waren zo blij om weer te mogen dansen, spelen buiten en zwemmen in zwembad de Lunet. Foto: Jelly Jam Dance

Spetterend Dance Camp bij dansschool Jelly Jam Dance

Algemeen

NAARDEN - Het was nog even spannend of het jaarlijkse Dance Camp van Naardense dansschool Jelly Jam Dance in de laatste week van de zomervakantie plaats kon vinden. “Gelukkig was het last-minute toch allemaal mogelijk en konden we zelfs een minishow houden volgens de RIVM regels”, vertelt eigenaresse Willy Tiepel. 

“De kinderen waren zo blij om weer te mogen dansen, spelen buiten en zwemmen in zwembad de Lunet. Stralende gezichtjes allemaal en daar doe je het voor “ zegt Willy. Er werd tijdens het vijf-daagse dansfestijn zelfs een watergevecht georganiseerd en vond er op de laatste dag een minishow plaats.

Open Dansweken

Nu het nieuwe seizoen van start gaat, is het mogelijk om gratis danslessen te volgen tijdens de Open Dansweken. Tot en met 31 augustus is het mogelijk om alle lessen voor jong en oud uit te proberen, zoals diverse danslessen en nieuwe fitness workouts. Nieuw op het lesrooster is Kpop-dance, dat is overgewaaid uit Korea en in Europa al een hele rage is onder de jeugd.

Lessen voor volwassenen

Minder bekend is dat Jelly Jam Dance inmiddels ook een flink aantal soorten lessen voor volwassenen geeft. “In de strijd tegen het coronavirus is het van belang op te letten op je eigen gezondheid en dat je daar zelf iets aan kan doen. Gezond eten en meer bewegen versterkt je immuunsysteem en houdt je weerstand op peil. Dat zorgt ervoor dat je niet ziek wordt.” 

Dat hoeft volgens Willy niet altijd een intensieve training te zijn, maar het gaat om de balans tussen ontspanning en inspanning. “Varieer je trainingen gedurende de week en combineer dansles bijvoorbeeld met een bootcamp buiten. Of een Bodyshape les met een Yoga les.”

Het is mogelijk om bij Jelly Jam Dance verschillende lessen met elkaar te combineren, zodat je een persoonlijk trainingsprogramma krijgt voor het behalen van de beste resultaten. “Wij werken met kleine trainingsgroepen, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt en kan trainen op eigen niveau.”  

Voor een gratis proefles, workout of een persoonlijk trainingsschema kun je een afspraak maken met Willy Tiepel. Jelly Jam Dance is gevestigd in sportcentrum de Lunet in Naarden.

Meer informatie en het nieuwe lesrooster op de website van Jelly Jam Dance of mail naar: info@jellyjamdance.nl

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief