Muiderslot Bovenaanzicht
Muiderslot Bovenaanzicht Foto: archief Muiderslot

Op weg naar één marketingorganisatie voor heel Gooise Meren

Algemeen

BUSSUM - Eén organisatie op het gebied van marketing en promotie voor heel Gooise Meren. Daarover wordt op dit moment volop nagedacht. Ondernemers, inwoners en organisatoren van evenementen kunnen meedenken via deelname aan een enquête.

Het mooiste kasteel van Nederland, een spannend eiland, mooie meren, een strand, een Kerk aan Zee, een stervormige vestingstad en een levendig winkelgebied. Dát is Gooise Meren. Er is hier ontzettend veel te zien, én te beleven! Originele evenementen, uitgebreide horeca en podium-, foto- en schilderkunst. Maar nog niet altijd even zichtbaar of duidelijk. Daarom onderzoekt de gemeente de mogelijkheid van 1 marketingorganisatie voor heel Gooise Meren.

Samen optrekken biedt kansen

Door krachten te bundelen kan Gooise Meren aantrekkelijker op de kaart worden gezet. En dat biedt kansen: om er te ondernemen, te wonen, te recreëren en Gooise Meren te bezoeken. Muiden, Muiderberg, Naarden en Bussum trekken samen op, delen kennis en kunde én hun culturele schatkist. Belangrijk voor de toekomst, maar ook in deze periode. Veel Nederlanders beginnen immers te beseffen dat er ook in eigen land veel te ontdekken valt. En dat geldt zeker ook voor Gooise Meren.

Vul de vragenlijst in!

Meedenken? Vul dan nu (tot vrijdag 19 juni 2020 ) de online enquête over de marketingorganisatie voor Gooise Meren in. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 10 minuten.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
D66 Gooise Meren is laaiend enthousiast over het plan Jongeren willen graag hangplek op skateveldje naast sportvelden Algemeen 1 jul, 09:00
Afbeelding
Lees gratis BussumsNieuws Extra ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant Algemeen 1 jul, 08:00
Afbeelding
Belevenissendag voor scholieren Vitusmavo foto’s 30 jun, 16:19
Afbeelding
336 scholieren op eerste school hockeytoernooi ‘Hockey voor India’ Sport 30 jun, 15:41
Logo
Afbeelding
Drie minderjarige verdachten zitten vast voor verder onderzoek Nettorama na overval gewoon open; ‘geschrokken, maar geen gewonden’ Politie 30 jun, 12:00
Afbeelding
Fotowedstrijd ‘Zomergevoel in Gooise Meren’ Algemeen 30 jun, 10:35
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 09:08
Afbeelding
Open dag Vogelhospitaal Naarden Natuur en Milieu 30 jun, 08:02
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief