Het team van Heyen Makelaars en Heyen Beheer staat voor en op het nieuwe kantoorpand.
Het team van Heyen Makelaars en Heyen Beheer staat voor en op het nieuwe kantoorpand.
Advertorial

Heyen Makelaars en Heyen Beheer zitten in nieuw pand in Bussum

Bedrijven

BUSSUM Heyen Makelaars bestaat tachtig jaar en zit vanaf 2 juni in een nieuw, multifunctioneel kantoorpand aan de Huizerweg 8 in Bussum.

"We zitten nu in een heel mooi pand, samen met Heyen Beheer, en daar zijn we trots op", vertelt Jasper Heijen, die samen met Jurriaan Frakking de eigenaar is en de derde generatie. "Mijn opa Johannes Hendricus Heijen is tachtig jaar geleden begonnen met het makelaarskantoor aan de Koningin Wilhelminalaan in Naarden. In de jaren 60 is Nikolaas Frakking, de vader van Jurriaan, bij het bedrijf komen werken en een paar jaar later mijn vader, Peter Heijen. De tweede generatie heeft de makelaardij laten uitgroeien tot Heyen Beheer en heeft een vastgoedportefeuille opgebouwd. De portefeuille bestaat uit het beheer van onroerend goed, bouwbegeleiding, advies en projectontwikkeling. Mijn vader Peter, Jurriaan en ik zitten in de directie van de bedrijven."

Helpen met verbouwing

Heyen Makelaars bestaat uit makelaar Harmen Bisschop van Tuinen en Bram Dudok de Wit en assistent-makelaar Veronique van Gelder. "Het team houdt zich bezig met de aan- en verkoop en verhuur van woningen en taxaties", legt Jurriaan uit. "Wat het makelaarskantoor bijzonder maakt, is de samenwerking met Heyen Beheer die het technisch, commercieel en administratief beheer en de bouwbegeleiding doet. Als iemand bij ons een huis koopt, kunnen we helpen als de woning verbouwd moet worden. Onze technische afdeling kan snel een tekening maken met een nieuwe indeling en inschatten wat het ongeveer gaat kosten. Als je jouw huis wilt verkopen, kunnen we ook adviseren over aanpassingen, zodat de woning voor een betere prijs verkocht kan worden. Als makelaarskantoor doen we ook het VVE-beheer, zowel op administratief als op technisch gebied. We kunnen bijvoorbeeld helpen als je een appartement koopt, wilt verbouwen en bij wie je dan toestemming moet vragen. Door de synergie tussen onze bedrijven kunnen we klanten veel meer aanbieden dan alleen de standaard aan- of verkoopbegeleiding. We weten uit ervaring dat klanten dit zeer waarderen."

Eten bij lokale horeca

Jurriaan: "Door de corona hebben we het jubileum en de opening moeten uitstellen tot na de zomer. Maar om het toch te vieren, hebben we een sympathieke actie bedacht voor het ic-personeel van Tergooi Ziekenhuis Hilversum en Blaricum en de horeca in het Gooi. Bij elke aan- en verkooptransactie en taxatie reserveren we een bedrag voor de actie. Het totaalbedrag wordt omgezet in vouchers die verdeeld worden onder de zorgmedewerkers én besteed kunnen worden bij de lokale horeca om die ook te steunen. Het geeft ons een goed gevoel dat je kunt bijdragen in deze moeilijke tijd."

Heyen Makelaars en Heyen Beheer (Huizerweg 8 in Bussum). Info: www.heyen.nl of 035-6947821.

Uit de krant