Scène uit La Vérité.
Scène uit La Vérité. (Foto: Filmhuis Bussum)

Filmhuis Bussum: 'Alles verloopt goed'

BUSSUM - Wat was het heerlijk om de afgelopen dagen weer bezoekers te mogen ontvangen", meldt het Filmhuis Bussum in haar nieuwsbrief. "Alles verloopt goed en de filmervaring wordt gelukkig als prettig en veilig ervaren, daar zijn we heel blij mee."

"Natuurlijk is het even wennen dat we ons filmprogramma voorlopig per week maken, het filmbezoek is hierdoor wat minder lang van tevoren te plannen. De meeste films staan zeker een paar weken op het programma, zodat bezoekers de kans krijgt om ze te kunnen zien."

Hierbij een voorlopig overzicht van de verwachte films:

De Beentjes van Sint-Hildegard (in ieder geval t/m 15 juli)
Filles de joie (t/m 17 juni)
The Barefoot Emporer (t/m 24 juni)
The Wild Goose Lake (t/m 17 juni)
La Vérité (in ieder geval t/m 1 juli)
Das Vorspiel (in ieder geval t/m 24 juni)

Elke maandag (einde van de dag) verschijnt het programma voor de nieuwe speelweek online op www.filmhuisbussum.nl.

Deze week in première
La Vérité: Grootmeester Hirokazu Kore-eda wist Juliette Binoche en Catherine Deneuve te strikken voor de hoofdrollen in zijn nieuwste film. Ze spelen de sterren van de hemel als moeder en dochter.
Das Vorspiel: Vioollerares Anna (Nina Hoss) neemt een leerling onder haar hoede, wat haar leven zó gaat beheersen dat ze alle contact met man en zoon verliest met verstrekkende gevolgen.

Terugbetaling van reeds gekochte kaarten
"We krijgen af en toe vragen over de terugbetaling van het geld van reeds gekochte kaarten voor voorstellingen in de periode dat we gesloten waren. Alle bezoekers die online een kaartje hebben gekocht voor een voorstelling die geen doorgang kon vinden, hebben in de periode tussen 23 en 30 maart hun geld teruggestort gekregen. De terugbetaling is gedaan via Mollie Payments met omschrijving Refund.

Online kaarten kopen: www.filmhuisbussum.nl

Meer berichten