Landgoed de Beek in Bussum.
Landgoed de Beek in Bussum. (Werk: Ton de Kruijk)

Expositie 'Op Afspraak', op afspraak

BUSSUM - Bij Galerie Ton de Kruijk aan de Landstraat 107 is van zaterdag 6 tot en met zondag 14 juni de expositie Op Afspraak te bezichtigen. Iedere dag van 13.30 tot 17.00 uur.

"De expositie bevat recente schilderijen", laat kunstenaar Ton de Kruijk weten. "Ouder werk is te bekijken in een speciale catalogus (tachtig schilderijen en pasteltekeningen in diverse maten, van 18 x 24 cm tot 80 x 100 cm).

Privé-bezichtiging

Vanwege de coronacrisis is het noodzakelijk een afspraak te maken via e-mail of per telefoon. De bezoekers kunnen dan aangeven op welke dag en hoe laat zij de expositie wilt bekijken. "Zij kunnen ook informeren of het schikt en direct een bezoek brengen", aldus De Kruijk, die er vanuit gaat dat per bezichtiging een half uur tot drie kwartier voldoende is (verlenging is mogelijk) om het werk te kunnen bewonderen. "Ik blijf uiteraard op anderhalve meter afstand en heb mijn atelier ingericht conform de RIVM-richtlijnen. Zo is er de mogelijkheid voor- en achteraf de handen te wassen; er zijn papieren handdoekjes.

Meer berichten