Draaiorgelmuziek voor jarige oma Annie Tymann (91)

BUSSUM - Mevrouw Annie Tymann is vandaag jarig. Ze is 91 jaar geworden. Haar kinderen en kleinkinderen wilden deze mijlpaal natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Maar hoe vier je een feestje in coronatijd?

"We hebben een draaiorgelman ingehuurd om oma Annie en natuurlijk de andere bewoners van de Antoniushof, het huis waar Annie woont, te verrassen op deze feestelijke dag", vertelt haar aangetrouwde kleinzoon Oscar. "Oma Annie heeft net als veel andere ouderen heel veel moeite dat ze haar kinderen en kleinkinderen niet mag knuffelen. Nu komt er ook nog eens bij dat ze gevallen is en haar sleutelbeen heeft gebroken. Maar ze slaat zich er kranig doorheen als een echte bikkel."

Tekst gaat verder onder de foto.

Dochter Ella en achterkleindochter Danique hebben een prachtig spandoek met felicitatie gemaakt. "Oma Annie was blij verrast met alle aandacht en heeft gezellig mee gezwaaid. Ook de medebewoners en personeel van de Antoniushof hebben vrolijk meegedanst met de muziek van het draaiorgel. Na alle vrolijke deuntjes was er tijd voor taart. Oma werd in de speciale coronaproofruimte gereden - Het Praathuis - en daar hebben we met z'n alle geproost. Het was erg geslaagd en we willen het zorgpersoneel van de Antoniushof bedanken voor hun medewerking en uitstekende zorg."

Meer berichten