Foto: PR

Vestigingen Bibliotheek Gooi en meer weer open

BUSSUM - Met hier en daar wat corona-aanpassingen, zoals de anderhalve meter afstand tot elkaar, het verplichte mandje en het volgen van de looproute, kunnen mensen weer volop terecht voor het lenen en terugbrengen van boeken in het Huis van Eemnes. De vestigingen van Bibliotheek Gooi en meer in Bussum, Eemnes, Loosdrecht, Muiden, Naarden en Weesp zijn geopend op: maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. 

De vestigingen in Muiderberg en Nederhorst den Berg blijven nog even gesloten. De berichten uit de vestigingen zijn positief. 

Vestigingscoördinator Patricia IJsbrandij bericht vanuit het Huis van Eemnes: "Ondanks de onwennigheid door de nieuwe huisregels was het een hele vrolijke dag met alleen maar blije mensen."

'Voor alle 67+ leden die nog niet naar de bibliotheek kunnen komen is nog steeds de 67+ Bezorgservice actief. Een bezorgdienst waarbij een pakket boeken (tot aan de voordeur) bij hen thuis wordt gebracht. Wil je liever een verrassingstas afhalen of enkel dat wat je gereserveerd hebt? Ook dat kan met de Afhaalservice. Voor alle vragen is de helpdesk nog steeds bereikbaar; per mail via helpdesk@bibliotheekgooienmeer.nl en telefonisch op 085-2085418 op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Kijk voor je bezoek aan de bibliotheek en voor alle actuele informatie over de openingstijden en de nieuwe huisregels op de website www.bibliotheekgooienmeer.nl.

Meer berichten