Afbeelding
Foto: BFC

Geen fysiek lustrumfeest voor 100-jarig BFC

Algemeen

BUSSUM - Ondanks dat de jeugd inmiddels weer mag voetballen is het met de huidige coronamaatregelen niet mogelijk om het BFC-lustrumfeest, dat gepland stond op zaterdag 9 mei, door te laten gaan. "We betreuren dit zeer maar respecteren de huidige situatie en nodige maatregelen om de situatie te verbeteren", vertelt Berend Jonckers van de Lustrumcommissie.

Om toch het 100-jarig bestaan van de Bussumse Football Club aan de Meerweg te kunnen vieren, zijn er filmpjes opgenomen. Een video is gepost op 1 mei, de dag van de verjaardag. "Om alle BFC’ers stil te laten staan bij de verjaardag van onze club."

Artikel gaat verder onder de video.


Daarnaast is de Lustrumcommissie met een camera langs vele BFC’ers gegaan om te kijken hoe zij stil stonden bij de verjaardag en een boodschap op te nemen. Dat filmpje is op 2 mei online gezet.

Artikel gaat verder onder de video.


Jonckers laat weten: "Zodra de situatie is veranderd zullen we als club gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om op een later moment alsnog een lustrumfeest te organiseren, dat waar we als club al 2,5 jaar mee bezig waren om hiervoor geld te verdienen middels onder meer andere evenementen en verkoop merchandise."

Uit de krant