Afbeelding
Foto: © Bob Awick

Naarden neemt afscheid van Paul Vuijst

Algemeen

NAARDEN - Zeker tweehonderd mensen hebben gisteravond een laatste groet gebracht aan Paul Vuijst (80). De markante inwoner van Naarden-Vesting overleed afgelopen dinsdag na een kort ziekbed. 

Onder een tent stond de kist met daarin Paul. Zijn gezin waardeert de komst van zoveel mensen enorm. "Het was écht een troost voor ons", zegt dochter Jolanda. "Wij zijn erg blij dat het afscheid op deze wijze mocht plaatsvinden", zegt dochter Jolanda. "Dat heeft mijn vader zeer zeker verdiend."

Sereen

Ook de uitvaartondernemer laat weten dat deze walk-through, die voor het eerst in deze coronatijd bij Monuta heeft plaatsgevonden, heel goed en ordentelijk is verlopen. "Geen enorme lange rijen, maar mooi verspreid over de twee uur die we hadden. Veel positieve reacties, begrip en medewerking. Het was indrukwekkend hoe sereen de sfeer was. De familie is zo dankbaar voor alle lieve woorden over Paul, de aandacht en dat we dit met medewerking van zovelen (gemeente, brandweer, kerk, familie, vrienden en buren) mogelijk hebben kunnen maken", laat Heidi Markus van Monuta weten.

Uitvaart

Vanwege de huidige omstandigheden vindt de uitvaart in besloten kring plaats op woensdag 6 mei om 11.30 uur. De gasten hiervoor worden persoonlijk uitgenodigd middels een kaart. De afscheidsdienst in de Grote Kerk kan gevolgd worden via www.arvideo.nl/paulus Het wachtwoord is: pv

Afbeelding

Uit de krant