Archieffoto: Antoon Bruggeling

Met 'walk-through' afscheid nemen van Paul Vuijst

NAARDEN - Iedereen die van Paul Vuijst afscheid wil nemen, wordt zaterdag 2 mei tussen 18.00 en 20.00 uur uitgenodigd langs het woonhuis aan de Cattenhagestraat 17 te lopen. "De familie waardeert het enorm dat zij de gelegenheid krijgen om Paul het afscheid te geven dat hij zo verdient", laat uitvaartverzorger Heidi Markus van Monuta weten.

Voor een goed verloop van deze 'walk-through' moet wel met maatregelen rekeningen worden gehouden. De looproute begint vanaf de parkeerplaats Nieuw Molen; parkeren moet ook aldaar. Voor hen die minder goed ter been zijn (en dus in het bezit van een mindervaliden parkeerkaart) geldt een uitzondering; zij kunnen doorrijden naar een parkeerplaats in de buurt van het woonhuis. Vanaf daar kunnen zij invoegen in de route. Wie met de fiets komt, wordt verzocht om af te stappen en met de fiets aan de hand aan te sluiten in de route.

Tekst gaat verder onder de foto.

Route

De route is als volgt: vanaf de parkeerplaats via een klein stukje Westwalstraat de Cattenhagestraat in. Vanaf daar is het ongeveer 250 meter lopen naar het woonhuis. De route wordt niet aangegeven met borden. Op de hoek Cattenhagenstraat/Westwalstraat staat een medewerker van Monuta (herkenbaar aan blauw kostuum) die de bezoekers doorverwijst. Houdt op de rijbaan zoveel mogelijk rechts aan (oneven huisnummers).

Condoleren

Wie een losse, onverpakte bloem (geen lelie) en eigen condoleancekaart meeneemt, kan deze achterlaten. Het gezin is voor de woonhuis aanwezig. Het is mogelijk om kort deelneming aan hen te betuigen. Markus: "We vragen uitdrukkelijk om fysiek contact te vermijden." Ook moet de 1,5 meter afstand tot elkaar in acht genomen worden en is het niet toegestaan om met meer dan drie mensen bij elkaar te lopen of groepen te vormen. Gevraagd wordt om na het afscheid direct huiswaarts te keren.

Uitvaart

Vanwege de huidige omstandigheden vindt de uitvaart in besloten kring plaats op woensdag 6 mei om 11.30 uur. De gasten hiervoor worden persoonlijk uitgenodigd middels een kaart. De afscheidsdienst in de Grote Kerk kan gevolgd worden via www.arvideo.nl/paulus Het wachtwoord is: pv.

Meer berichten