Eigenaar Heino van Poelgeest in zijn herenmodezaak By Heino.
Eigenaar Heino van Poelgeest in zijn herenmodezaak By Heino. Foto: © Bob Awick

Stoer mannenevent van Vanguard bij herenmodezaak By Heino

Bedrijven

BUSSUM Door de coronacrisis worden ondernemers creatief zodat klanten lokaal blijven winkelen. Heino van Poelgeest, eigenaar van herenmodezaak By Heino, is daar druk mee bezig.

"Natuurlijk is de winkel gewoon open met inachtneming van de veiligheidsregels van de RIVM, dus anderhalve meter afstand, een paar klanten in de winkel en alles goed schoonmaken. Ook kun je bij ons privé shoppen, want ik weet dat klanten dat heel fijn vinden. Klanten kunnen 's avonds op afspraak langskomen, rustig rondkijken en wij staan dan klaar met onze persoonlijke service. We nemen alle tijd om goed en eerlijk advies te geven qua kleding en stijl en laten zien wat er in de mode is. Ook is de website vernieuwd, zodat je meteen een impressie krijgt van de uitgebreide, gevarieerde en eigentijdse collectie. Op de site, www.byheino.nl, vind je de spijkerbroeken van Vanguard en MAC Jeans, overhemden en truien van Thomas Maine, Bugatti en New Zealand Auckland en hippe shirts van A Fish Named Fred. Daarnaast hebben we maatpakken voor een betaalbare prijs. Je kunt dan via de site bestellen en wij bezorgen aan huis in Bussum en omstreken." Heino staat samen met Mike van Tol in de winkel. "We hebben de dagen nu wel anders verdeeld. Mike is er op maandag, dinsdag en woensdag en ik op de andere dagen."

Leuke acties

En juist nu zijn er leuke acties. "Er is een geweldige voorjaarsaanbieding van het merk New Zealand Auckland (N.Z.A.). Als je een poloshirt en short koopt, kost dat 99,99 euro. En met Vanguard heb ik een leuke samenwerking. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei is er een Vanguard Exposure in de winkel. Vanguard is een Nederlands kledingmerk met een biker-uitstraling met mannelijke overhemden, comfortabele jeans, vlotte pantalons en shirts. Voor in de winkel staat dan natuurlijk de stoere Moto Guzzi motorfiets, dé inspiratiebron voor de V8 Racer Jeans van Vanguard. Deze spijkerbroek is heel populair. Als je tijdens het event kleding van Vanguard koopt voor 129,95 euro dan krijg je een T-shirt met een biker erop cadeau. Bij besteding vanaf 249 euro ontvang je een luxe en waterdichte backpack met een stoere uitstraling. En bij een uitgave van 499 euro krijg je een hele mooie en luxe leren weekendtas cadeau. Natuurlijk houden we ons tijdens deze dagen aan de gepaste afstand. Kom langs om zelf dit stoere mannenevent te ervaren."

Bedanken

"Ik wil ook heel graag mijn klanten bedanken voor de steun die ze mij geven en dat ze blijven winkelen bij de lokale ondernemers in Bussum. We hebben elkaar hard nodig in deze moeilijke periode."

By Heino is gevestigd aan de Nassaulaan 21 in Bussum, 035-631 32 60, info@byheino.nl. Informatie staat op www.byheino.nl of op de Facebookpagina.

Uit de krant