Afbeelding
Foto: PR

Leuke actie tattooshop voor zorgpersoneel

Algemeen

BUSSUM - Tattoo-artiesten en eigenaars van de tattooshop Toxink Tattoos uit Bussum - Peter en Aaron - hebben een superleuke actie bedacht voor het zorgpersoneel, die al weken het vuur uit hun sloffen lopen om de met corona besmette mensen te helpen. 

"Wij hebben afgelopen maandag op verzoek van verpleegkundigen hun werkklompen opgefleurd, omdat de zij tegenwoordig zo ingepakt zijn met persoonlijke beschermingsmiddelen dat zij niet of nauwelijks herkenbaar zijn voor hun patiënten wat de onderlinge persoonlijke band dus niet echt verbetert", vertellen de ondernemers.

'Creatieve pimp'

De verpleegkundigen zijn zo enthousiast over het resultaat ("en wij eigenlijk ook") dat de mannen besloten een oproep te doen aan alle verpleegkundigen. Zij kunnen maandag 20 april langskomen aan de Generaal de la Reijlaan 45 in Bussum. "Dan geven wij de klompen - nieuw of oud - geheel kosteloos een 'creatieve pimp."
Brengen van de klompen tussen 10.00 en 12.00 uur, ophalen tussen 17.00 en 18.00 uur. Belangrijk is om naam, telefoonnummer en ziekenhuis (afdeling) op een sticker of tape op de zool plakken en de naam ook duidelijk in de klomp te zetten, eventueel middels een briefje.

Popelen

Peter en Aaron staan te popelen om weer aan het werk te gaan, want zij zitten vanwege de coronamaatregelen momenteel ook werkloos thuis. De graffitikunstenaars willen dolgraag weer plaatjes kunnen prikken. Voor meer info klik hier.

Uit de krant