Pizzacateraar Mrs. Italy.
Pizzacateraar Mrs. Italy. Foto: PR

Mrs. Italy verkoopt niet aan voorbijgangers

Algemeen

BUSSUM - De werkzaamheden van pizzacateraar/bezorgservice Mrs. Italy maakt momenteel bijzondere tijden door. "Ik werk alleen op afspraak en deed voor de coronasituatie naast 'losse pizzabezorging' voornamelijk pizzaproeverijen en privé-feestjes", vertelt eigenares Anneke Dijkstra. "Nu heel veel losse pizza's, ook veel in Bussum en Naarden."

Ze bakt haar speciale pizza's bij de mensen voor de deur in een paar minuutjes per pizza af. De mensen geven vooraf hun bestelling aan Dijkstra door. Ze verkoopt niet aan voorbijgangers. "Dat is het verschil met foodtrucks, en dat ben ik dus niet." Ze werkt volgens de RIVM-maatregelen. "Afstand houden, en niet met meer dan twee mensen tegelijk bij de bus om hun pizza op te halen."

De onderneemster kende zware tijden. Haar productiekeuken in Loosdrecht ging vorig jaar samen met vier andere bedrijven in vlammen op. Ze was toen net een jaar onderweg met Mrs. Italy. "Met moeite en hulp heb ik een nieuwe start kunnen maken en eigenlijk gaat het heel goed. Ik ben zowaar tot mei al volgeboekt", zegt ze tevreden.

Uit de krant