Afbeelding

Vacaturebank Gooise Meren

Algemeen

GOOISE MEREN - In deze tijd van onzekerheid moeten we extra voor elkaar zorgen. Sommige mensen hebben hulp nodig. Kijk daarvoor op www.vcgooisemeren.nl bij 'coronavacatures'. Staat u klaar om een ander te helpen? 

-Stichting Maatjesproject heeft een vacature om mensen te bellen die in een sociaal isolement zitten vanwege het coronavirus om zo de eenzaamheid in deze periode wat te verlichten. Wie houdt van telefoneren en vindt het fijn iets voor een ander te kunnen betekenen? Daarnaast heeft het Maatjesproject een kaartenactie om de dag voor eenzame mensen op te fleuren.

-Sherpa is op zoek voor een locatie in Bussum naar mensen die het leuk vinden om wat plantjes te doneren. Bij een woonlocatie in Bussum zitten de bewoners thuis zonder dagbesteding. Ze hebben het daar moeilijk mee. Heeft u zaadjes of planten over? De bewoners gaan die samen met hun begeleiders in de tuin planten en het terras gezellig maken. Ook is er bij de locaties van Sherpa behoefte aan knutselspullen. Wellicht heeft u nog wat op zolder liggen.

-Daarnaast is het mogelijk om een donatie te geven aan de Voedselbank zodat er bonnen gedoneerd kunnen worden aan de clienten.

Voor al deze vacatures en aanvragen geldt: check www.vcgooisemeren.nl onder coronavacatures. Bellen kan ook: 06-15875692 of stuur een e-mail naar info@vcgooisemeren.nl.

Uit de krant

!

Uit de krant

Afbeelding
Brandweer Bussum verwijdert gevaarlijk grote tak boven voetbalveld 112 16 aug, 11:50
Afbeelding
Vandalisme regenboogzebrapad in het centrum van Bussum Algemeen 16 aug, 10:40
Afbeelding
Bruisende romance ‘Licorice Pizza’ draait bij Tindalvilla tijdens opening Bussum Cultureel Cultureel 16 aug, 09:11
Logo
Afbeelding
In Gooise Meren was het dit jaar één keer raak Zakkenrollers weer actief op festivals en in de winkelstraten Algemeen 16 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
In GRRU-gesprek met... vrijwilliger Lotte Spijker-Smallenburg ‘Groen maakt gelukkig’ Natuur en Milieu 16 aug, 07:00
Logo
Afbeelding
Einde Tweede Wereldoorlog ook in Hilversum herdacht ‘De verhalen moeten niet alleen verteld blijven worden, maar ook gehoord en begrepen’ Mensen 15 aug, 18:07
Afbeelding
Last onder dwangsom voor bekende fietsendief uit Gooise Meren 112 15 aug, 17:30
Afbeelding
Potje schaken op de Brink in Muiderberg Algemeen 15 aug, 14:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief