Foto: Hocras

Hocras opent Foodstore voor consumenten in Bussum

BUSSUM De Hocras aan de Franse Kampweg, waar tot voor kort de zelfbedieningsgroothandel was gevestigd, gaat weer open. Vanaf vrijdag 20 maart 10.00 uur worden de deuren geopend als: pop-up Foodstore ’t Gooi. Hocras hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan het in stand houden van de kritische keten van voedseldistributie. 

Hocras en andere groothandels hebben veel voorraden die de consumenten niet meer kunnen bereiken. Om deze goederen bij de consumenten te krijgen gaat de locatie in Bussum weer open.De locatie is toegankelijk voor alle consumenten. Dus ook voor particulieren zonder kooppas. Er kan alleen met PIN pas worden afgerekend.

In Bussum zal een assortiment aan artikelen worden aangeboden wat aansluit bij de eten en drinken behoefte van dit moment. Alsook gerelateerd non-food. In de locatie worden de aanwijzingen van de RIVM opgevolgd en dient men 1,5 meter afstand te houden. De winkel vraag klanten om een winkelwagen mee te nemen om hiermee de afstand tot elkaar beter te hanteren.

De winkel is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag tot 17.00 uur en zondag gesloten.

Meer berichten