Behandelingen van baby's tot senioren.
Behandelingen van baby's tot senioren.
Advertorial

Voor pijn of bewegingsbeperking naar Chiropractie Hilversum

Bedrijven

HILVERSUM Pijn of bewegingsbeperking zijn redenen om naar de chiropractor te gaan. Chiropractie Hilversum gaat samen met u op zoek naar de mogelijke oorzaken van uw probleem en zoekt daar een oplossing voor.

Chiropractie is een geneeswijze die communicatiestoornissen tussen het zenuwstelsel en de gewrichten van de wervelkolom opheft, waardoor klachten van het bewegingsapparaat verminderen, het zenuwstelsel optimaal functioneert en de gezondheid verbetert. Een chiropractor zoekt naar de oorzaak van de klacht door middel van een gedegen onderzoek en gebruikmakend van de bestaande röntgen- en MRI-gegevens. Hieruit volgt een diagnose en een behandelplan.

Bewezen effectief

Chiropractie Hilversum is bewezen effectief in het oplossen van klachten zoals nek-, hoofd-, schouder- en bovenrugpijn, bekkeninstabiliteit en klachten bij migraine, hernia, ischias, lage rug, bil en heup. Bij baby's kunnen de klachten voortkomen uit excessief huilen, problemen met borstvoeding en huilen, slapen, niet normaal kruipen of zelfs overslaan en voorkeurshouding.

Gratis screening

In principe kan iedereen op elke leeftijd worden behandeld, zowel baby’s van enkele dagen oud als kinderen en senioren. Benieuwd of Chiropractie Hilversum iets voor u is? Ga langs voor een gratis screening tijdens de kennismakingsweek van maandag 16 tot en met vrijdag 20 maart in Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3. Of neem direct contact via 035-624 46 33 of mail naar info@chiropractiehilversum.nl.

Uit de krant