Foto: Gooise Meren Beweegt

Welke school wordt de winnaar van het schoolvoetbaltoernooi in Gooise Meren?

GOOISE MEREN Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in de hele gemeente Gooise Meren gaat aanstaande woensdag van start. In de komende 6 weken doen meer dan 3000 kinderen mee aan het schoolvoetbaltoernooi. Nieuw is dat de winnaars van Naarden en Bussum het opnemen tegen de sterkste kandidaten uit Muiden / Muiderberg. 

De leerlingen komen uit de groepen 3 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Gooise Meren. Zij spelen afwisselend op de velden van BFC, NVC, SDO en SC Muiderberg. De teams zijn ingedeeld in 6 categorieën (jongens 3/4 en meisjes 3/4, jongens 5/6 en meisjes 5/6, jongens 7/8 en meisjes 7/8). Uit al deze teams mag uiteindelijk één team per categorie zich winnaar noemen van heel Gooise Meren.

Naarden / Bussum
Op 26 februari barst de spannende strijd los bij SDO. Vervolgens vinden er wedstrijden plaats bij: BFC (04 maart), NVC (18 maart), SDO (25 maart), BFC (1 april) en aansluitend de finaleavond op donderdag 9 april bij NVC. De groepen 3 en 4 van de deelnemende basisscholen spelen hun wedstrijden in de tweede week van juni.

Muiden / Muiderberg
De basisscholen van Muiden en Muiderberg spelen hun wedstrijden op 11 maart bij voetbalvereniging SC Muiderberg. Hier spelen de groepen 3 t/m 8 hun wedstrijden in hun eigen categorie. De winnaar van deze wedstrijden neemt het tijdens de finaleavond op tegen de winnaars van de andere wedstrijddagen.

Regiofinale
Op vrijdag 8 mei is de regiofinale in Naarden, bij voetbalvereniging NVC. De winnaars van de regio’s BEL, Huizen en Gooise Meren nemen het tegen elkaar op.

Meer berichten