De straat is te vinden op het Bensdorp-complex.
De straat is te vinden op het Bensdorp-complex. (Foto: M. Barneveld)

Bewoners Cacaostraat krijgen eindelijk een straatnaambordje

BUSSUM - Waar is de Cacaostraat? Google Maps kan het niet vinden, bezoekers niet en ook postbodes en pakketbezorgers staan voor een raadsel. De appartementen aan de Cacaostraat, gelegen op het Bussumse Bensdorp-complex, wachten al een half jaar op een straatnaambord. Omdat er niets gebeurde hebben zij zelf maar een naambordje gemaakt en op een hek bevestigd.

De gemeente zegt dat er in februari een echt straatnaambord komt. Dat zou dus volgende week kunnen zijn. De bewoners hopen dat het in ieder geval snel geregeld wordt, want ze zijn het wachten beu.

Adres bestaat niet
Bewoner Marcel Barneveld vertelt namens de bewoners dat de woningen al in medio juli 2019 zijn opgeleverd. "Door het faillissement van aannemer Noordersluis zijn er sinds de oplevering de nodige praktische problemen ontstaan. Heel regelmatig gebeurt het dat post en pakketten niet worden bezorgd, omdat het adres niet zou bestaan. Post wordt retour afzender gestuurd omdat het een 'bouwterrein' is. Er zijn zelfs bewoners die een deurwaarder aan de deur hebben gehad omdat correspondentie niet wordt bezorgd."

Niet bekend
"Ook bezoekers kunnen ons vaak niet vinden omdat de straatnaam niet in de navigatiesystemen bekend is. We hopen dat er snel verandering in de situatie komt," besluit hij.

Meer berichten