Bloemen op de plek van het ongeluk.
Bloemen op de plek van het ongeluk. (Foto: © Bob Awick )

'Zoveel verdriet is niet in woorden uit te drukken'

NAARDEN / BUSSUM - 'Zoveel verdriet is niet in woorden uit te drukken'. Zo reageert Jan de Wit Group, de partij die gisteren het busvervoer regelde waarmee een dodelijk ongeluk gebeurde op de Comeniuslaan.

De bus sloeg waarschijnlijk door een technisch mankement op hol, meldt de politie. Daardoor botste deze NS-bus op een 36-jarige vrouw die op een bakfiets reed. Ook werden diverse geparkeerde auto's geraakt.

Reactie
Lees hieronder de reactie van de busvervoerder zoals deze te lezen is op Twitter:"Op 8 januari jl. is een bus van een van onze onderaannemers betrokken geraakt bij een noodlottig ongeval in Bussum waarbij een vrouw om het leven is gekomen. Zoveel verdriet is niet in woorden uit te drukken. Onze gedachten zijn bij het slachtoffer, haar familie- en vrienden. Onze dank gaat uit naar alle hulpverleners en bewoners van Bussum die meteen in actie zijn gekomen. Momenteel doet de politie onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Wij en betrokken onderaannemer verlenen daar volledige medewerking aan. Jan de Wit Group verzorgt in opdracht van NS vervangend vervoer als door omstandigheden haar treinen niet rijden. Gisteren zijn door ons bussen, waaronder de bij het ongeval betrokken bus van de onderaannemer, ingezet omdat tussen Weesp en Naarden-Bussum een sein- en wisselstoring was."

Meer berichten