Het projectteam heeft er zin in.
Het projectteam heeft er zin in.
agendatip

Zaterdag Kerstmarkt Naarden voor het eerst binnen in De Grote Kerk

Algemeen

 NAARDEN Stichting Burgerzin Naarden en De Grote Kerk hebben de handen ineengeslagen om te zorgen dat de kerstmarkt dit jaar niet buiten, maar binnen kan plaatsvinden. Een grote opluchting voor zowel de standhouders als de bezoekers, die de afgelopen jaren werden teleurgesteld door het slechte weer.

Organisator Stefanie Korlaar laat weten dat er een goede constructie is bedacht waar beide partijen zich in kunnen vinden. "We hebben als stichting geen geld om de kerk af te huren, maar dankzij goede afspraken is het nu toch allemaal gelukt. De kerstmarkt wordt erg sfeervol en veel groter dan vorige jaren. Toen hadden we maximaal 40 kramen inclusief de horeca, dat zijn er nu 60."

Foodtrucks
Bezoekers zullen al op het veldje bij de kerk (aan de kant van de speeltuin) zien dat het kerst is. Hier staat de horeca met foodtrucks en er is een levende kerststal. In de verwarmde kerk staan de kramen met een gevarieerd aanbod kerstcadeaus, feestelijke kleding, sieraden, decoraties en meer. 

Optredens
Vanaf 15.00 uur zijn er optredens van de Hilversumse Beatrix Brassband. Zowel de Kerstman als de Kerstvrouw lopen rond om iedereen vrolijke kerstdagen te wensen.Om 17.30 uur begint de Protestante Gemeente Naarden met het kerstverhaal dat als een 'tableau vivant’ buiten rondom de kerk wordt gespeeld. Aansluitend gaan de engelen van het kerstspel zingend naar binnen: de start van een singalong. Onder leiding van het Goois Vocaal Ensemble en muziekvendel Nardinc kan iedereen meezingen met bekende kerstliedjes. Bij de entree liggen boekjes met de teksten klaar.

De kerstmarkt wordt gehouden op zaterdag 14 december van 12.00 tot 20.00 uur. De entree voor volwassenen is 1 euro.


Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief