Foto: Bob Awick

Vier weken schaatsen bij Bussum op IJs

BUSSUM - Het jaarlijkse evenement Bussum op IJs gaat vrijdag van start. Na de feestelijke opening zal de baan vier weken lang voor iedereen toegankelijk zijn. De ijsbaan ligt er van 6 december tot en met 5 januari.

De ijsbaan wordt opgebouwd op het plein voor het gemeentehuis. Komende vrijdag 6 december wordt om 17.30 uur de baan geopend door wethouder Nico Schimmel en DJ Celeste. Daarna kan het schaatsen beginnen.

Evenementen
Iedere dag is er een heel programma met schaatsevenementen. Er komen scholen schaatsen, er zijn schaatsclinics en in de kerstvakantie kunnen kinderen schaatsles nemen. Ook is er weer curling, discoschaatsen, ijshockeyschaatsen en kabouterschaatsen.

Horeca
De horeca wordt dit jaar verzorgd door ‘t Raedthuis op IJs. In de tent is eten en drinken, maar ook vinden er activiteiten plaats als bingo, kinderfeestjes en een pubquiz.

Nieuw dit jaar is dat er alleen nog met pin kan worden betaald. Overigens zoekt Bussum op IJs nog vrijwilligers die willen helpen; aanmelden kan via de website bussumopijs.nl.


Meer berichten