CDA bedankt werkmannen van rotonde Keverdijk

NAARDEN - Twee grote taarten en lovende woorden voor de werklui die bezig zijn met de realisatie van de rotonde aan de Keverdijk. CDA'ers Marleen Sanderse (voormalig wethouder) en Herman den Hollander wilden hiermee de mannen bedanken voor hun harde werk. 

Het CDA laat weten dat ze vijf jaar geleden met het idee kwamen voor deze rotonde om de toegang tot de wijk veiliger te maken. "Het heeft lang geduurd, maar nu eindelijk is het zover", aldus Sanderse. 

Bijna klaar
De voorman vertelt namens de werklui dat het werk op schema ligt. Ze hebben hierbij ook veel bekijks gehad. "Veel ouders en kinderen kwam dagelijks kijken wat we allemaal aan het doen zijn. Vooral het asfalteren vonden de mensen mooi. De rotonde en oversteek bij Stadszigt zijn zo goed als klaar. Het enige wat we nog moeten doen is het asfalteren bij de stoplichten ter hoogte van de kruising met de Wilhelminalaan. Eind deze week kan de weg weer open."

Nieuwe toegang
De rotonde biedt een hele nieuwe toegang tot de wijk. De verwachting is dat hiermee de verkeersveiligheid omhoog gaat. Nieuw is dat mensen die de bus nemen straks via een voetgangspad bij de halte kunnen komen, dat pad bestond voorheen niet. 

Marc Verbeek uit Naarden maakte een mooie film van de werkzaamheden.


Meer berichten