Ruud Bochardt presenteert al 15 jaar en heeft dit nog nooit meerder meegemaakt.
Ruud Bochardt presenteert al 15 jaar en heeft dit nog nooit meerder meegemaakt.
Video

Boze dame verstoort interview met wethouder Eijbersen

BUSSUM Het interview voor In Derde Termijn dat werd opgenomen in bibliotheek van Bussum is verstoord door een boze mevrouw.

Presentator Ruud Bochardt sprak met wethouder Jorrit Eijbersen over zijn eerste 100 dagen in Gooise Meren. Het interview vond plaats in de bibliotheek waar publiek dus ook langs de opname loopt. Opeens zien we hoe een dame, gekleed in een groene jas en met een pet op, door het beeld loopt. Het is niet duidelijk waar ze zich druk over maakt, maar ze wil graag een punt maken over zangeres Beyoncé en de hiphop legende Jay Z.

Beduusd
Zowel de presentator als de wethouder zijn wat beduusd als ze de vrouw tekeer horen gaan. Ze wordt verzocht weg te gaan. De regisseur grijpt uiteindelijk in omdat ze midden door het beeld loopt. Daarna wordt het interview weer hervat.

Nooit meegemaakt
Presentator Bochardt heeft zoiets nog nooit meegemaakt. "Ik heb meer dan 300 afleveringen gemaakt van In Derde Termijn. Ik dacht zelf dat deze mevrouw ook een vraag aan de wethouder had. Ik gaf aan dat we bezig waren met een interview en dat ze de opname verstoorde. Het is gissen naar de bedoelingen van de vrouw, misschien ging het over kinderen en woonruimte."

Het filmpje staat inmiddels ook op dumpert waar het al duizenden malen bekeken is.

Meer berichten