Partnerbijdrage

Ongewenste haargroei permanent verwijderen met EMC laser

Heb je de afgelopen maanden ervaren dat het ontharen van je gezicht, oksels, bikinilijn of benen lastig is en veel ongemakken met zich meebrengt, zoals uitslag, stoppels of ingegroeide haren? Dan is het nu de tijd om alvast te beginnen met het permanent verwijderen van de ongewenste haargroei! Volgend jaar kun je dan volop genieten van een mooie en gladde huid, zonder veel tijd en aandacht hieraan te besteden!

Ook bij mannen zijn storende haren op rug of schouders goed te behandelen. Esthetisch Medisch Centrum (EMC) Gooi en Eemland, gevestigd in het ziekenhuis Tergooi Hilversum kan overbeharing van donkere haren op een lichte tot licht getinte huid behandelen door middel van laser. De overbeharing is gemiddeld na 7 à 10 behandelingen grotendeels verdwenen. De diktes van de haren kunnen verschillen, daarom heeft EMC 2 lasers beschikbaar die apart of gecombineerd toegepast kunnen worden.

De laser is een veilige methode om overbeharing aan te pakken, aangezien de warmte van de laser slechts oppervlakkig de huid binnendringt. Je wordt behandeld in een veilige omgeving volgens de daarvoor geldende wettelijke richtlijnen, zodat je de beste zorg krijgt. De behandelingen worden uitgevoerd door deskundige huidtherapeuten met veel ervaring op het gebied van ontharen.m De huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook voor andere aandoeningen kun je uiteraard terecht bij EMC Gooi en Eemland. Een team van dermatologen en huidtherapeuten staan klaar om je advies te geven en een behandeling op maat aan te bieden.

Wil je meer weten over deze behandeling of over andere huidproblemen of huidverbetering, kijk dan op onze website www.emctergooi.nl of maak een afspraak voor een gratis consult bij één van onze huidtherapeuten 088-7531440.

Meer berichten