Tropsiche vibes op het strand van Muiderberg.
Tropsiche vibes op het strand van Muiderberg. (Foto: Zeemeeuw)
Agendatip

Dit weekend: drie dagen feest op festival bij de Zeemeeuw

MUIDERBERG - Strandpaviljoen de Zeemeeuw bestaat 25 jaar en dus organiseert eigenaar Ron Bot een zomers festival onder de noemer Festival End of Holiday. Het wordt mooi, zonnig weer, dus de verwachting is dat het erg gezellig zal worden.

Dit weekend (23, 24 en 25 augustus) kan er genoten worden van heel veel feestelijkheden. Er is muziek, streetfood, zomerse drankjes en er zijn volop activiteiten op het water.

Muziek
Vanavond speelt vanaf 18.00 uur de feestband Tape That vanaf een podium in het water. Zaterdag begint om 15.00 uur de Caribbean Party met onder meer La Banda Loca met Edsel Juliet, Master Stu, en de @Six Band. Er zijn grote barbecues met caribbean food, koude cocktails en andere drankjes.

Familiedag
Op zondag is het familiedag. Er zijn vanaf 14.00 uur (gratis) watersportactiviteiten zoals lopen in waterballen en kanovaren. Voor het suppen en surfen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Verder komt Zapp your Planet langs met bekende Zappers, Ola deelt gratis ijsjes uit en er zijn er optredens van Lenny B en DJ Robin. De dag wordt afgesloten met een barbecue.

Kom op de fiets
Ron Bot hoopt op een gezellig zomers feest en heeft nog één tip: 'Kom vooral op de fiets'.

Meer berichten