Zwemmers én donateurs gezocht voor Swim to Fight Cancer Gooise Meren.
Zwemmers én donateurs gezocht voor Swim to Fight Cancer Gooise Meren.

Swim to Fight Cancer Gooise Meren wil 100.000 euro ophalen voor goede doel

Algemeen

MUIDEN - Het zwemevenement Swim to Fight Cancer Gooise Meren heeft de teller bijna op 60.000 euro aan donaties staan. De organisatie hoopt dat er nog heel wat geld opgehaald wordt voor het goede doel en mikt op 100.000 euro.

Op zaterdag 7 september gaan 183 deelnemers, waaronder 21 kinderen, zwemmen in de Vecht bij het Muiderslot. De kinderen zwemmen 500 meter en de volwassenen 2 kilometer. Ze laten zich allemaal sponsoren. De opbrengst is bedoeld voor onderzoek naar kanker. 

Donaties
Het team dat tot nu toe het meeste heeft opgehaald is 'Masters Otters Het Gooi', met maar liefst € 6.047,- aan donaties. Niet alleen teams ook individuele zwemmers kunnen zich nog steeds aanmelden. Robert Jan Mora heeft in zijn eentje al €3.458 opgehaald en de 10-jarige Isa Lakeman € 2.680. Ook een team zwemmers van deze krant doet mee aan het evenement en laat zich hiervoor sponsoren. 

Kom ook in actie en help met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.
Klik hier voor een donatie aan een van de zwemmers of teams.
Of meteen hier voor een donatie aan de zwemmers van Team Enter Media/BussumsNieuws

Meedoen
Het is nog steeds mogelijk om mee te doen aan het zwemevenement waaraan ook burgemeester Han ter Heegde meedoet. Wie mee wil trainen kan (gratis) meedoen op donderdag 22 augustus en donderdag 29 augustus van 19.00 tot 20.00  bij de KNZ&RV in Muiden. De trainingen zijn onder professionele begeleiding. Graag aanmelden met een kort mailtje naar info@gooisemeren.swimtofightcancer.nl.

Uit de krant