HCAW uitgeschakeld in Play-Offs
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
HCAW moest drie keer de meerdere erkennen in L&D Amsterdam.
HCAW moest drie keer de meerdere erkennen in L&D Amsterdam. (Archieffoto: Bastiaan Miché)

HCAW uitgeschakeld in Play-Offs

BUSSUM - De honkballers van HCAW zijn er niet in geslaagd de Holland Series, de finale in de strijd om het landskampioenschap, te bereiken. In de Play-Offs was L&D Amsterdam dit weekeinde met 3-0 in wedstrijden te sterk voor de Bussumers.

Drie Amsterdamse punten in de eerste inning deden HCAW in de wedstrijd van donderdagavond direct de das om. Die klap kwamen de Bussumers niet meer te boven. Uiteindelijk ging de eerste wedstrijd uit de Best-of-Five met 8-0 verloren.

Twee honkslagen
Ook zaterdag zette de Amsterdammers in de eerste inning direct de toon: 1-0. In de achtste inning bracht L&D Amsterdam de eindstand op 3-0. Met slechts twee honkslagen in de wedstrijd kon HCAW zaterdag weinig weerstand bieden.

Zondag wist de sterk gooiende HCAW-werper Dennis Burgersdijk de Amsterdamse aanval lang in toom te houden. In de zesde inning moest Burgersdijk zich toch gewonnen geven: 4-0. In de zevende slagbeurt deed Ruendrick Piternella, met een homerun, nog wel iets terug (4-1), maar dat was niet voldoende.

Mooi seizoen
Uiteindelijk trokken de Amsterdammers ook de derde wedstrijd naar zich toe: 5-1. Daarmee is het seizoen voor HCAW ten einde. De Bussumers kunnen terug kijken op een mooi seizoen waarin beslag is gelegd op de derde plaats in de reguliere competitie. Met dat resultaat werd voor het derde seizoen op rij de Play-Offs bereikt.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221894&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>