Afbeelding

Naarder bedreigd en beroofd

Algemeen

BUSSUM - Een 16-jarige Naarder is gisteravond door een groep van vier jongens van zijn geld bestolen; hij werd daarbij met wapens bedreigd. Het is de tweede beroving van een tiener uit Naarden deze week.

Rond 23.50 uur fietste de jongen over de Rhijnvis Feithlaan toen hij plotseling in zijn zij werd geduwd door een jongen. Hierdoor kwam hij tegen een heg tot stilstand. De groep van vier omsingelde en bedreigde hem.

Een van de jongens griste de portemonnee uit de rugzak van het slachtoffer en haalde het geld eruit. Het viertal nam vervolgens de benen richting Huizerweg.

Signalementen:

Verdachte 1: tussen de 15 en 16 jaar oud met een lichtgetinte huidskleur en zwart haar. Hij droeg een donkere jas waarvan de capuchon over zijn hoofd was getrokken. Ook had hij een grijze sjaal voor zijn gezicht.

Verdachte 2: droeg een grijze jas met capuchon over zijn hoofd.

Verdachte 3: tussen de 15 en 16 jaar en rond de 1.70 meter lang. Hij had een donkere huidskleur, een platte neus en volle lippen. Hij had zwart haar met krullen.

Verdachte 4: tussen de 15 en 16 jaar oud en rond de 1.83 meter lang met een lichtgetinte huidskleur. Hij droeg een donkere jas met een capuchon over zijn hoofd en een bivakmuts met rode en zwarte strepen.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over dit incident. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Uit de krant