Maandag was een zonnige eerste wandelavond.
Maandag was een zonnige eerste wandelavond. (Foto: Bob Awick)
Update

Gaat de Avondvierdaagse vanavond door?

BUSSUM - Gisteren verschenen 1800 wandelaars aan de start van de jaarlijkse avondvierdaagse. Vanavond wordt onweer verwacht, de organisatie maakt om 17.00 uur via hun website en Facebookpagina duidelijk of het feest door kan gaan of niet. De vierdaagse zal niet worden gelopen als het gaat onweren.  Als het niet doorgaat komt er geen inhaalavond. De kinderen krijgen wel gewoon hun medaille op de laatste avond. 

Update
Zojuist is gemeld dat de 5 kilometer doorgaat. Om 18.00 uur komt er meer nieuws over de 10 kilometer. Het onweer wordt verwacht rond 21.00 uur.

Het was maandag heerlijk wandelweer. Diverse kinderen verschenen aan de start in korte broek mét grote fles water tegen de dorst. Nieuw dit jaar is de kiss & ride-plek aan de Nieuwe Hilversumse weg. Volgens secretaris Marion Prins werkte dit uitstekend. De organisatie kreeg heel enthousiaste reacties en complimenten over de mooie route van gisteravond.

Donderdag
De vierde dag, donderdag, wordt het in ieder geval weer een feest bij de afsluiting van het evenement. Er is dan muziek en er wordt veel publiek verwacht langs te route. Wie wil kijken om aan te moedigen of bloemen uit te delen, dit is de route: vanaf de Nieuwe 's-Gravelandseweg de Lindenlaan op, via de Spiegelstraat, naar de Iepenlaan, naar de Plaggenweg, via zorgcentrum de Zandzee weer de Iepenlaan op en terug naar sportcentrum De Zandzee.

Meer berichten