Afbeelding

Politie zoekt getuigen vechtpartij Herenstraat

Algemeen

BUSSUM - De politie zoekt getuigen van een vechtpartij in en voor een cafe aan de Herenstraat, rond kwart over twee in de nacht van zaterdag op zondag.

In de kroeg ontstond onenigheid tussen een 17-jarige jongen uit Huizen en een andere jongen. De Huizer kreeg van deze jongen een duw en hij duwde terug. De jongen sloeg de Huizer vervolgens waarna hij ook door andere personen geslagen en geschopt werd en op de grond viel.

Na door een vriend overeind te zijn geholpen begon het slachtoffer om zich heen te slaan. Door de portier zijn alle betrokkenen de tent uit gezet.

Op straat werd de Huizer wederom geslagen en geschopt door het groepje dat hem binnen ook al te grazen nam. Door de portiers werd iedereen uit elkaar gehaald en de aanvallers vertrokken.

Het slachtoffer is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Hij wilde niet mee en is naar huis gegaan. Daar bleek zijn been zo pijnlijk dat hij op eigen gelegenheid alsnog naar het ziekenhuis is gegaan. Daar werd een enkelbreuk geconstateerd. Ook heeft hij aan de vechtpartij letsel in zijn gezicht overgehouden.

De politie Gooi en Vechtstreek heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen van de vechtpartij, zowel in de horecagelegenheid als buiten op straat.

Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Of via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800 7000.

Uit de krant