Afbeelding

Twee mishandelingen afgelopen weekeinde

Algemeen

BUSSUM - Twee gevallen van mishandeling en aanhouding van iemand met valse 50-eurobiljetten op zak, het afgelopen weekeinde.

De man met het valse geld werd aanvankelijk - samen met een vriend - aangehouden wegens bedreiging van een van de mobiele portiers in het horecagebied bij het spoor. De twee zijn na verhoor heengezonden. Het onderzoek loopt nog.

Een 18-jarige Huizer heeft een been gebroken bij een vechtpartij op de Herenstraat, rond twee uur in de nacht van zaterdag op zondag. De botbreuk kwam echter pas de volgende dag aan het licht.

Bij controle door ambulancepersoneel ter plaatse leek er niets aan de hand. Het slachtoffer wordt vandaag geopereerd. Hij heeft aangifte gedaan. De verdachte is bekend en wordt alsnog gehoord.

Bij een opstootje op het Veerplein kregen een jongen en zijn vriendin klappen, vrijdag rond middernacht. De jongen had eerder het personeel van de McDonald's geholpen bij het naar buiten werken van een paar lastpakken.

Toen hij even later zelf de zaak verliet, werd hij aangevallen. De politie speurt aan de hand van camerabeelden naar de daders.

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Frank Mooijman: 'Met geld kun je geen kampioensteam kopen' Familieclub. Vriendengroep. Coach Rombley. Landstitel voor HCAW is kampioenschap van het collectief Sport 30 sep, 12:00
Afbeelding
Musicalcomedy ‘Blind Date’ in Spant; over de wondere wereld van daten Cultureel 30 sep, 09:00
Logo
Afbeelding
'Gemeenteraadsleden moeten onderbouwing eisen' Verontwaardiging bij omwonenden over nieuwbouwplannen voor De Gooise Warande Buurt & wijk 30 sep, 08:00
Logo
Afbeelding
'In het begin het heel moeilijk' Van vluchteling tot ondernemer. Een KvK-nummer, een naaimachine en een auto. Meer had Ziba Khani niet nodig regio 29 sep, 18:05
Afbeelding
Seniorenmarkt in gemeentehuis Zorg 29 sep, 16:21
Afbeelding
Politie zoekt getuigen van mishandeling Politie 29 sep, 14:45
Afbeelding
40 miljoen euro extra voor onder andere gemeenten en lokale initiatieven Ministerie van VWS met ‘Beppie on Tour’ langs lokale initiatieven tijdens Week tegen Eenzaamheid Zorg 29 sep, 14:00
Afbeelding
Ook voor vragen tussendoor is Jeugd en Gezin voor iedereen bereikbaar Zorg 29 sep, 13:03
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief