Foto: Bob Awick

HCAW vergeet Twins Oosterhout derde keer te verslaan

BUSSUM - Twee zeges, maar hadden er drie kunnen zijn. Dat gevoel overheerste afgelopen weekend voor de honkballers van HCAW. De Bussumse hoofdklasser won twee keer van Oosterhout Twins, maar leed tussendoor ook een onnodige nederlaag. 

HCAW stond donderdagavond lang op een 0-3 voorsprong, maar zag Twins Oosterhout prompt nog terugkomen. Op het allerlaatste moment stelde pinchhitter Arthur Lugtmeijer Jeandro Tromp in staat om HCAW alsnog aan de goede kant van de score te zetten. 

Een dag later gebeurde nagenoeg hetzelfde, maar nu met een slechte afloop. HCAW stond zaterdag lang met 7-2 voor en daarmee leek er geen vuiltje aan de lucht. Twins Oosterhout kon echter toch nog terugkomen en verslag HCAW na een knappe inhaalrace met 7-8. HCAW kon zich zondag knap herstellen van de zure nederlaag van een dag eerder. HCAW speelde scherp en gretig en kon gestaag uitlopen na een 1-11 zege. 

HCAW kroop met de twee zeges iets dichterbij concurrenten Hoofddorp Pioniers en Quick Amersfoort. De twee concurrenten verloren twee keer. HCAW staat nu gedeeld vierde met Quick Amersfoort en nog op slechts twee punten achter Hoofddorp Pioniers. Komend weekend gaat de tweede helft van het honkbaljaar van start. 

Meer berichten