BFC moet nog vol aan de bak

BUSSUM - BFC heeft verzuimd afgelopen weekend deelname aan de play-offs zeker te stellen. De Bussumers staan op het randje, maar vergaten tegen VV De Meern de trekker over de halen en stapten met 1-1 van het veld.

BFC moet nu komend weekend vol aan de bak om alsnog aan de play-offs mee te kunnen doen. En dat was vooral de schuld van BFC zelf, de Bussumers kregen vooral na rust een hele reeks kansen om afstand te nemen van VV De Meern.

BFC en VV De Meern zochten vanaf de eerste seconde de aanval. Al snel leverde dat een grote kans op voor BFC, maar Jostein Ohm zag zijn inzet gekeerd worden door de keeper van de tegenstander. Verder leek het spel van VV De Meern wat beter dan dat van BFC, maar BFC gaf geen enkele kans weg. De beste kansen bleven vooral voor BFC, maar telkens kon VV De Meern het vege lijf redden. Sterker nog: VV De Meern kwam na een half uur spelen op voorsprong. BFC rechtte daarna de rug en kon op slag van rust naast VV De Meern komen te staan toen Jostein Ohm na een splijtende pass van Jelle Schouten de 1-1 tegen de touwen schoot.

Na de rust was BFC al snel op dreef. Het kreeg letterlijk kans na kans en het was soms een wonder dat het de Bussumers niet lukte om te scoren.