Gooische na spannend duel naast Breda

BUSSUM - De hockeyers van Gooische hebben afgelopen weekend een punt over gehouden aan een spannend duel tegen Breda. De Bussumse overgangsklasser stapte tegen de concurrent met 2-2 van het veld af.

De twee teams waren erg aan elkaar gewaagd, waardoor de wedstrijd vanaf de eerste minuut erg spannend was. Na een kwartier kwam Breda op voorsprong. Het bracht Gooische heel even van de kaart, maar de Bussumers herpakten snel. Nog voor rust konden de Bussumers de achterstand ombuigen tot een voorsprong: een benutte strafcorner van Tom Gunther en eentje van Foppe Houting brachten Gooische op 1-2.

Na de rust bleef de voorsprong van de Bussumers lang staan. Toch kwam Breda weer terug tot 2-2, wat gezien de krachtsverhouding ook wel terecht was.

Nederlaag voor hockeysters
Een slechte start heeft Gooische afgelopen weekend de kop gekost tegen Rood-Wit. De Bussumse vrouwen verloren met 5-3.

Gooische startte zwak en kwam al vroeg op een 2-0 achterstand te staan. Nog voor rust kwam Gooische terug tot 2-2 en na rust werd zelfs 2-3. Daarna was het gedaan met de rust. Na de 3-3 kon Rood-Wit weglopen en verloor Gooische.