Uiteraard opende de burgemeester de Kapelstraat op de fiets.
Uiteraard opende de burgemeester de Kapelstraat op de fiets. Foto: Jaap van Hassel
Foto's

Fantastische, zonnige opening terrasseizoen

Algemeen

BUSSUM - Wat heeft iedereen gisteren genoten van het prachtige weer. Een betere start voor de opening van het terrasseizoen was eigenlijk niet denkbaar. Alles leek dan ook samen te komen in Bussum.

Het leek wel even alsof er na jaren van ideeën bedenken zondag alles op zijn plek viel. De winkels liepen vol, er was met de kunstmarkt reuring op het Julianaplein en de Kapelstraat was eindelijk die gezellige, zonovergoten terrasstraat zoals al jaren geleden is bedacht.

De bezoekers genoten optima forma van de zon, de koude drankjes, de koopjes, en de kinderen konden slijm maken of genieten van een muziekje. De organisatie en ondernemers lieten zich van hun beste kant zien en dat werd door het publiek zeer gewaardeerd.

Ook dorpsmanager Ellen van Vossen laat weten dat het een geslaagde dag was. "Er was echt een leuke en levendige sfeer in het hele dorp. De ondernemers hebben dit echt samen opgepakt. Maar je zag ook dat andere horeca-ondernemers buiten de Kapelstraat zoals Brasserie Drusius, Bagels & Beans en Brasserie 'Njoyz volle terrassen hadden. Zo zie je maar weer dat je samen zo'n leuke dag kunt maken."

Kapelstraat terrasstraat, kan het iedere week zo lekker zonnig en druk zijn?

Ouders drinken een drankje en kinderen maken slijm.

De Kunstmarkt op het Julianaplein. De kinderen genieten mét een ijsje.

Glaasje bubbels, dames?

Lange rij bij IJssalon Dolomiti voor een heerlijk ijsje.

Uit de krant