Afbeelding

Rustige oudejaarsnacht in Bussum

Algemeen

BUSSUM - De jaarwisseling is rustig verlopen in Bussum. Wel werd oud&nieuw uitbundiger gevierd, gemeten aan het vuurwerk althans.

Want daarvan ging duidelijk meer de lucht in dan vorig jaar. Eind vorige week onderschepte de politie overigens nog een partijtje illegaal vuurwerk, bij een 13-jarige Bussumer thuis.

De brandweer rukte een aantal keer uit voor enkele buitenbrandjes. Zoals op de Nassaulaan, waar ook nog een vuurwerkbom in de vlammen werd gegooid.

Her en der was sprake van kleine vernielingen, zoals een met vuurwerk opgeblazen prullenbak. In Bussum geen aanhoudingen. Wel in Naarden, na een vechtpartij.

Een groot deel van het centrum zat van half een tot ongeveer kwart over twee zonder stroom. De oorzaak van de storing is nog niet bekend.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Tuinconcert G.A. Heinze aan Googweg 8 Cultureel 1 jul, 14:12
Logo
Afbeelding
Na zomer verder met De Vinkenbaan als De Meerstroom Oranje Nassauschool sluit de komende weken goed af Algemeen 1 jul, 14:05
Afbeelding
‘De schilders van de Vechtstreek’, uitgebreid overzicht van kunstwerken Algemeen 1 jul, 09:52
Logo
Afbeelding
D66 Gooise Meren is laaiend enthousiast over het plan Jongeren willen graag hangplek op skateveldje naast sportvelden Algemeen 1 jul, 09:00
Afbeelding
Lees gratis BussumsNieuws Extra ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant Algemeen 1 jul, 08:00
Afbeelding
Belevenissendag voor scholieren Vitusmavo foto’s 30 jun, 16:19
Afbeelding
336 scholieren op eerste school hockeytoernooi ‘Hockey voor India’ Sport 30 jun, 15:41
Logo
Afbeelding
Drie minderjarige verdachten zitten vast voor verder onderzoek Nettorama na overval gewoon open; ‘geschrokken, maar geen gewonden’ Politie 30 jun, 12:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief