BFC weet weer eens te winnen

BUSSUM - BFC heeft na een paar tegenvallende weken weer eens weten te winnen. De Bussumse zaterdagtweedeklasser was afgelopen weekend met 2-0 te sterk voor nummer laatst Odysseus'91.

BFC kenden nog genoeg problemen met de tegenstander en werd al vroeg vastgezet. De Bussumers waren lang zoekende, maar kregen na een kwartier meer vat op het duel. Langzaam werd BFC ook sterker, hoewel er ook nog veel foutjes werden gemaakt. Na ruim een half uur kon BFC wel op voorsprong komen: Tim Vrakking schoot met de punt van de schoen raak na aan voorzet van Julian van der Lek. Amper vijf minuten later was het nog een tweede keer raak. Nu kon Joeri Ebbelaar die na een hoekschop van Jostein Ohm feilloos afrondde.

Nog voor rust leken de Utrechters terug te komen, maar BFC had geluk: de lat en de goed spelende keeper Damian Ranzijn konden doelpunten voorkomen.

Na de rust was het Odysseus'91 dat de aansluitingstreffer zocht, maar het was voetballend te slordig om wat te forceren. Aan de andere kant lukte het BFC ook niet om meer te scoren, maar kon het wel standhouden.