Afbeelding

ZAP-spelden uitgereikt aan opruimers

Algemeen

BUSSUM – Aan drie Bussumers zijn de jaarlijkse ZAP-spelden uitgereikt. Een blijk van waardering voor mensen die vrijwillig zwerfafval opruimen. Het is een initiatief van de Stichting Nederland Schoon.

Wethouder van milieu Gerard Boekhoff speldde de onderscheiding op bij Erwin Broekink (categorie bewoners) die actief is op het Stationsplein, Gerrit Versteeg (scholen), conciërge van de Brede School en A. M. A. Vos (bedrijven) van Deen Supermarkt aan de Laarderweg.

De Bussumse Loes van Driel was één van de genomineerden voor de landelijke ZAP-speld, maar kwam niet verder dan een tiende plaats in de eindstrijd.

Aan mensen die ook zwerfafval willen ruimen in hun omgeving leent de gemeente materialen, zoals afvalgrijpers, veiligheidshesjes en handschoenen uit. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij de Servicelijn: 6928898.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen gisteren
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Afbeelding
‘Nardinc wijkt uit’ bij Utrechtse Poort Cultureel 3 jul, 16:26
Afbeelding
Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland: ‘Alle kinderen een zwemdiploma!’ Algemeen 3 jul, 16:16
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring De schrijvende buurvrouw van Jan Veth Algemeen 3 jul, 11:30
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief