BFC pakt punt na enerverende tweede helft

BUSSUM - Een enerverende tweede helft met zes doelpunten heeft BFC afgelopen weekend een punt opgeleverd tegen VV Benschop. De twee ploegen stapten met 3-3 van het veld.

Voor rust was het nog aanpoten voor BFC dat op vele fronten de zwakkere was. VV Benschop was fysiek sterker en voetbalde ook een stuk makkelijker. Tot echte kansen kwamen de gasten amper, terwijl het BFC wel lukte om voor wat gevaar te zorgen.

Pas na rust barstte de wedstrijd pas echt los. BFC voetbalde steeds beter en kreeg meer kansen. Na een uur kwam het op voorsprong toen Jeroen Harsevoort attent reageerde na een verkeerd verwerkte hoekschop en de bal tegen de touwen kon werken. VV Benschop kwam echter snel weer terug, maar ook BFC reageerde hier weer alert op. Na een door VV Benschop benutte penalty kon BFC weer op voorsprong komen door wederom een treffer van Harsevoort.

Na meer dan een uur voetballen kwam VV Benschop weer terug toen een voorzet door BFC-speler Koen Beuker werd aangeraakt en achter keeper Damian Ranzijn plofte. De tegentreffer voor de Bussumers zorgde er wel voor dat de slotfase ontzettend spannend werd. Zowel BFC als VV Benschop kregen nog genoeg kansen. BFC drong het meest aan. Vlak voor het laatste fluitsignaal leek BFC te gaan winnen toen het mocht aanleggen voor een strafschop. Jostein Ohm schoot feilloos raak. Maar ook nu was de vreugde van korte duur. Op het allerlaatste moment werd het nog 3-3 en pakten de twee teams een punt.