Afbeelding

Bussumse Krant heet nu BussumsNieuws

Algemeen

BUSSUM – De Bussumse Krant heet vanaf vandaag BussumsNieuws. Een nieuwe naam maar nog wel steeds in het vertrouwde jasje. En uiteraard net als altijd blijvend goed gevuld met nieuws, achtergronden en informatie uit ons dorp.

Met deze nieuwe titel sluit Bussum aan bij de andere publicaties van de uitgever; Enter Media. Zoals WeesperNieuws bijvoorbeeld. Een titel die niet alleen boven de wekelijkse krant prijkt, maar de afzender is van al het nieuws uit Weesp dat wordt verspreid via de brievenbus, internet, radio, televisie en een kabelkrant.

Ook in Bussum gaan we inmiddels langzaamaan verder dan alleen een krant die huis-aan-huis wordt verspreid. Nu we twee jaar nadat deze titel werd overgenomen alle lezers aan het nieuwe format hebben laten wennen, zetten we de volgende stappen.

Zo zijn we de afgelopen maanden steeds nadrukkelijker aanwezig op internet. Met dagelijkse berichten op de website en een selectie van het nieuws via het korteberichtennetwerk Twitter. Daar voegen we Facebook ook aan toe.

Met de titel BussumsNieuws profileren we ons zo op een duidelijke manier als de primaire bron van al het lokale nieuws. En met een uniforme uitstraling over alle kanalen.

Uit de krant