Afbeelding

Programma Sinterklaasintocht Bussum 2011

Algemeen

BUSSUM - Sinterklaas komt zondag aan in Bussum. Te paard uiteraad, en met zijn Pieten en Pietenband Vijos. Ze worden verwelkomd op het Raadhuisplein. Het programma:

12.30 uur: Start van het feest. Entertainer Paul Passchier zorgt er samen met het kinderkoor en het combo van de Gooische Muziekschool voor dat iedereen in de juiste sinterklaasstemming komt.

13.00 uur: Ontvangst door burgemeester Milo Schoenmaker.

13.30 uur: Start eerste deel rondrit. Eerst naar de Havenstraat bij de fontein waar even de gelegenheid is om Sinterklaas te ontmoeten. Vervolg van de rondgang via de Kapelstraat, Nieuwe Brink en Nassaulaan.

14.00-15.00 uur: Muziek op het Raadhuisplein met de “Piet Jee” van Sinterklaas in samenwerking met Jong Bussum.

14.30 uur: Stop op het Julianaplein, om ook daar even neer te strijken voor een meet&greet. Voor alle kinderen is er een kleine verassing.

15.30 uur: Sint Nicolaas terug op het podium Raadhuisplein voor een afscheidsfeestje. Catering De Smorre zorgt voor warme chocolademelk, erwtensoep en glühwein.

De hele middag: Op verschillende plaatsen in het centrum zijn er attracties voor kinderen zoals een draai- en een zweefmolen. Winkels in het centrum zijn open van 12.00 tot 17.00 uur.

Uit de krant