Afbeelding

Filedag op A1 bij Bussum

Algemeen

BUSSUM - Bijna doorlopend stond er vandaag een file op de A1 bij Bussum, in de richting Amsterdam. De vertraging liep op tot 30 minuten. Momenteel loopt het langzaam af.

Belangrijke oorzaak was een groot ongeval vanochtend op de A2; daardoor was de rijbaan bij Vinkeveen afgesloten en volgde veel verkeer de omleiding die ook over de A1 ging. Omdat daar een auto tegen de vangrail reed aan het begin van de wisselstrook, kon deze niet worden opengesteld om het verkeer beter te laten doorstromen. Met een verkeersinfarct tot gevolg.

Het verkeer werd op het knooppunt Eemnes geadviseerd om de borden Utrecht en Den Haag te volgen en dan rijden over de A27, de A12 en de A2.

Het ongeval op de A2 werd veroorzaakt door een achtervolging, waarbij de politie bezinedieven tot stoppen probeerden te dwingen. Zij reden ter hoogte van Abcoude in op een file. Daarbij viel een dode.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief